TARUNKA hledá klidné zázemí ❤ - ADOPTOVANÁ

26.03.2023 20:24 |  Našli domov |  19.02.2023 |  161x

+ Zvětšit

Pohlaví

Fena

Věk

4 roky

Plemeno

kříženec 14 kg

Město, ve kterém se zvíře nachází

Praha 10

Moc prosíme o pomoc pro tuto překrásnou psí holčičku. Pomozte nám, zachránit její život, protože prožívat stále jen strach a stres není opravdový život pro nikoho. Akutně hledáme domov nebo dočasnou péči mimo velkoměsto. 

Někde se píše, že každá duše má svůj protějšek, svého parťáka, ale jen málokteré se sejdou. Ale já věřím, že někde žije člověk, který na Tarunku čeká. Někde, kde bude Tara zářit jako hvězdička a zapomene na všechna svoje trápení. Po 2 letech u nás, v pražském azylu, je jasné, že Taruška potřebuje klid a přírodu. V Praze je nešťastná, stále vylekaná a u nás se to už evidentně nezmění. Podařilo se nám, naučit ji chodit na vodítku, ale každá procházka městem je pro ni soustavný stres, hrůza. Místo radosti je absolutně nešťastná, většinu procházky se třese strachy. Když se nám podaří, dostat se někam na zahradu, do lesa, polí je z ní úplně jiná fenka. Najednou je šťastná, spokojená, honí míček. Je plná radosti a elánu. Ocásek, který ve městě ani není vidět, se vrtí a ona celá tancuje radostí.

Převzali jsme ji do péče od pána, který si ji vzal jako malé štěně a vůbec se jí nevěnoval. Usoudil, že když se bojí, bude jí nejlépe jen na zahradě. Bohužel tím dosáhl úplného opaku a ztratila se doba, kdy se, jako štěňátko měla šanci věci v klidu poznat a naučit. 

Hledá domov v klidném prostředí, ideálně mimo hluk velkoměsta. Rozhodně bez dětí a dalších zvířat.

Tarinka je kastrovaná, očkovaná, čipovaná, odčervená. 

Nachází se v azylu Projekt Hope-Naděje na Praze 10.

Info: docasnapece@centrum.cz 

Kontakt

....
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací