Arko - ADOPTOVANÝ

14.10.2016 12:08 |  Našli domov |  6.08.2015 |  1382x

+ Zvětšit

Pohlaví

Pes

Věk

10 let

Plemeno

kříženec

Město, ve kterém se zvíře nachází

Třebíč
Adopce není možná jinak než osobním vyzvednutím zvířete na místě!
Zklamaný pejsek Arko byl dlouhodobě týrán svojí rodinou ale na lidi nezanevřel a tak hledá na stáří hodné páníčky co mu dají lásku, teplo a nějakou baštu do mističky.
Arka jsme si dovezli do dočasné péče ze Slovenska. Jeho minulý majitelé se o něj nestarali dobře, poslední měsíce u nich byl zavírán na balkón, kde byl i týden bez vody a jídla. Po převozu do ČR podstoupil vyšetření u veterinářky, byl velmi vyhublý, měl průjmy a neměl moc zájem o okolí. Za pár týdnů se nám však povedlo Arka dostat zpět do formy, nabral 5kilo (nyní váží cca 15-16kg), průjmy jsme s pomocí kvalitních granulí a probiotik zvládly a nyní dělá zdravá a pevná hovínka Emotikona grin .. je odčervený, naočkovaný. V dočasné péči trávil čas společně s dalšími třemi pejsky, na které si bez problémů zvykl, přes plot však na cizí psy vrčí a štěká. Je mazlivý, dává pac, rád nosí všechno, co mu hodíte - bez únavy. Výborně plave a voda na něj působí jako magnet, a dokud se necítí dostatečně proplavaný, nehodlá vylézt. Chrání si jídlo a svoje hračky jak před psy, tak před dočasnými páníčky, proto si myslíme, že by nebyl vhodný do domácnosti k malým dětem, které by mu mohly chtít jeho hračky brát v jeho blízkosti. Je dost tvrdohlavý a moc se mu nechce poslouchat, ale je to dané tím, že ho nikdo poslušnosti neučil, takže nemůžeme čekat, že po pár týdnech bude poslouchat na povel. Pokud po něm něco chcete, lze toho dosáhnout jedině opakovaným vlídným nabádáním nejlépe s pamlskem v ruce. Pokud jste k němu laskaví, oplatí Vám to nekonečným mazlením a spoustou mokrých pusinek!
Podmínkou osvojení Arka je podpis adopční smlouvy, zaplacení adopčního poplatku ve výši 1000,-Kč a osobní návštěva v Třebíči.

Kontakt

723 248 886
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací