Brok - hladkosrstý foxteriér

28.03.2017 21:45 |  Senioři (od 7 let) |  14.06.2016 |  2245x

+ Zvětšit

Pohlaví

Pes

Věk

7

Plemeno

hladkosrstý foxteriér

Město, ve kterém se zvíře nachází

Roudnice nad Labem
Brok je vyloženě sportovní pes pro aktivního majitele. Jeho energie je téměř nevyčerpatelná. Miluje dlouhé vycházky, aportování (nosí míček až do klína), plavání a přetahování.   Brok má atletickou postavu po anglických rodičích a je nádherně zabarvený (nemá PP). Pán, který si Broka pořídil, brzy zemřel a panička se o psa řádně nestarala, nevenčila ho a pořád ho jen peskovala a třestala.  Brok je vhodný pro zkušenější páníčky. Je temperamentní, samostatný, dravý a energický. Jako všichni foxteriéři je při nedostatku vyžití dost hlasitý. Proto není vhodný do bytu a do města. Nejšťastnější bude na okraji města nebo na vesnici v domku se zahradou. Dobře hlídá.  V zimě je zvyklý na topení, ale mohl by i do zateplené boudy. 
Jako typický foxteriér se špatně snáší s jinými domácími zvířaty (kočky, hlodavci, slepice, ... ). Fenky ve společné domácnosti sice snáší, ale nepříjemně žárlí - bude mu i jeho majiteli lépe, pokud bude jako jedináček. Je vhodný ke starším dětem.  Jeho lovecký pud je neovladatelný. Poslouchá výborně, pokud něco neodvede jeho pozornost (pes, kočka, zajíc), pak nevnímá povely. Pokud uteče tam kde to zná, tak se vrátí.  S pejsky vychází v závislosti na zdatnosti psovoda. Pokud psovod reaguje správně a druhý pes je v klidu, pak je nekonfliktní. Pokud druhý pes iniciuje konflikt, jde do rvačky, kde nikomu neublíží a spíš si sám odnese rány. 
Brok je zcela zdravý, čipovaný, očkovaný, odčervený a kastrovaný. Adopční poplatek je 500 Kč. Brok se nenachází v útulku, ale v dočasné péči kousek od Roudnice nad Labem. (Dovoz do Prahy není problém)

Kontakt

Karla 603 991 177
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací