ZAK ♥️

6.12.2019 09:50 |  Mladí (9-35 měsíců) |  6.12.2019 |  1051x

Adopce možná prostřednictvím Home4PetsAdopce možná prostřednictvím Home4Pets

+ Zvětšit

Pohlaví

Pes

Věk

1 rok

Plemeno

križenec

Město, ve kterém se zvíře nachází

obec Nová Polhora, 18 km od Košíc
ZAK je ročný psík, ktorý miluje spoločnosť človeka. Má sklony chrániť svoje územie a svojho pána. Jeho príbeh sa začal písať v momente, keď som ho našla na ceste, v daždi, skrývať sa pred premávkou za zvodidlami, vystrašeného na smrť. Vôbec neveril človeku, no časom sme si získali jeho dôveru a dnes je z neho sebavedomý pes, ktorý sa rád hrá a vymýšľa. Nepohŕdne loptičkou či dobrou žuvacou hračkou. Záleží nám na tom, aby sa ZAK mal už len dobre. Hľadám mu dvor, v noci s prístupom do tepla, hlavne v zime. K rodine v ktorej bude čestným členom. Ľudí aktívnych, s ktorými môže chodiť na prechádzky do prírody. U mňa žije v prítomnosti feniek, s ktorými vychádza dobre. Psík je kompletne veterinárne ošetrený - kastrovaný, čipovaný, očkovaný, odčervený a pravidelne ošetrovaný pipetou proti kliešťom. Kastráciu podstúpil 06.08.2019 bez komplikácií. Je v dobrom zdravotnom stave, chrup stopercentný. Váži 12kg. Samozrejmosťou je očkovací preukaz. Nachádza sa v obci Nová Polhora, 18 km vzdialenej od Košíc. Ak Vás ZAK zaujal a máte nejaké otázky, alebo by ste ho chceli prísť nezáväzne pozrieť, neváhajte ma prosím kontaktovať na tel.č.: 0918681405. Nakoľko chcem aby sa ZAK dostal len do zodpovedných rúk, zaregistrovala som ho pod útulok a hľadám mu domov prostredníctvom adopcie. Adopcia je spojená s podpísaním adopčnej zmluvy a zaplatením adopčného poplatku 55e. Ten zahŕňa základné veterinárne úkony, ktoré podstúpil.  
Zak návštevu vždy ohlási štekaním. Domácich a rodinu miluje, no voči cudzím je nedôverčivý. Miluje žuvacie hračky a pohyb.  
Zaka zrejme vyhodili na ceste, kde medzi premávkou bojoval o to, aby ho nezrazilo auto. Našťastie som šla okolo a všimla si, že potrebuje pomoc.

Kontakt

+421918681405
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Home4Pets
tel: +420 774 706 026
email: adopce@home4pets.cz

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací