LARA a LUSY od Olomouce

10.11.2020 09:39 |  Psi |  10.11.2020 |  1357x

+ Zvětšit

Pohlaví

Fena

Věk

3

Plemeno

Německá doga

Město, ve kterém se zvíře nachází

Žerotín u Olomouce
Německé dogy Laru a Lusy si původně pořídil podnikatel jako ostrahu firmy, poté firma krachla a tak skončily feny v kurníku. Fenky byly velmi vyhublé pouze 40kg nyní už přibraly 5kg a snažíme se je dostat do formy. Jedly by pořád jak jsou nedokrmené. Přidáváme vitamíny a chondroprotektiva. Předem upozorňujeme zájemce, není to žádná levná záležitost to je třeba si uvědomit a není možné na nich šetřit.
Holky jsou ale vděčné, bohužel se jim nikdo nevěnoval a tak neznají moc povelů po všech skáčou a musí se krotit, protože neznají hranice, když blbnou. Na vodítku táhnou a musí se hodně učit ale dělají pokroky a jsou chytré.
 

Jsou na sebe velmi fixovane a toleruji se i při krmení...neradi bychom je proto rozdělili. Pouze v období hárání byly velmi dominantní a útočné vůči sobě nejen proto jsme je nechali obě kastrovat. Fenky jsou očkované, čipované a zdravé. Ideálně do vytápěné místnosti v domě jako je technická místnost nebo kotelna. Určitě je nedáme jako venkovní psy. Zimy už si užily dost.

Fenky se nachází u nás v psím domově Pod křídly anděla v Žerotině u Olomouce. Více informací nebo návštěva po domluvě na tel číslo 604310280. Pište prosím info o sobě a odkud jste. Ozvu se hned jak to bude možné. Fenky si do adopce dovezeme.

Kontakt

604 310 280
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací