SERGI

18.04.2024 16:09 |  Dospělí (3-7 let) |  21.11.2022 |  239x

+ Zvětšit

Pohlaví

Pes

Věk

4 roky

Plemeno

bull plemeno

Město, ve kterém se zvíře nachází

psí škola Studená Loučka, Mohelnice
Adopce není možná jinak než osobním vyzvednutím zvířete na místě!
" Jako malé, kouzelné modré štěňátko si mě pořídil páníček, ovšem nebyl to úplně ten pravý milující pán. Teď jsou mi 4 roky a jmenuji se Sergi, krásný a modrý jsem stále, k tomu velký a silný Bull kluk a konečně bych rád našel zodpovědnou, milující rodinu, protože zklamání a ublížení, mám za sebou už dost. Můj pán měl sám se sebou hodně starostí a bohužel jsem se často stával terčem jeho nevhodného zacházení. Stalo se to, co se dalo čekat a já ukázal zuby. Pak se všechno semlelo moc rychle, musel jsem rychle pryč a to i kvůli svému vlastnímu bezpečí. Jsem teď u hodné tety a čekám na zázrak, zázrak v podobě hodných, trvalých majitelů, které toužím poznat a které si po tom všem určitě zasloužím. Jsem hodný a přátelský kluk, velmi společenský a svoje lidi miluju, nadšeně vítám a nejraději bych byl stále v kontaktu se svým člověkem. Jsem aktivní, energický pes, velký fešák a také jsem stále hravý, dobře naladěný a mám energie na rozdávání. Miluju hračky, přetahovadla, aportování a jistě bych byl nadšen i z nějakého bull sportu, kde bych se vyřádil. Zahradou nepohrdnu, ale kontakt, láska a pozornost mého člověka, je pro mě to nejcennější, co potřebuju. Jsem mazel a rád ukazuju bříško na podrbání, doma jsem hodný, čistotný a jakmile si zvyknu na váš režim, vydržím i sám, i když nerad. Rád bych našel zodpovědné majitele, kteří mi dají novou šanci, svoje srdce a trvalé zázemí, které zoufale postrádám, Váš Sergi."
Sergi je 4 letý, modrý krasavec, pes Bull plemene, který měl, bohužel, nesprávného majitele. Vzhledem k nevhodnému zacházení z jeho strany, Sergi majitele nedávno kousl. Následoval rychlý přesun pejska k nové majitelce, kde mu štěstí ovšem přálo, jen pár týdnů a paní se pak díky zákazu psa v domě od bytné, Sergia zřekla. V tu chvíli nebylo, kam ho umístit, nastalo zoufalé hledání místečka v teple, protože Sergi je samozřejmě pes, který venku být nemůže. Momentálně se nachází u Brna, kde je na hotelu pro pejsky s nadstandartní péčí, nicméně my pro něj akutně hledáme nové majitele, pomohla by i vhodná, zkušenější dočaska. Sergi je hodný, velmi přátelský pes, který miluje lidi, nemá problém ani s cizími lidmi při seznámení. Je třeba si však uvědomit, že vzhledem k původnímu majiteli, zažil nehezké situace, kdy pochopitelně reagoval negativně. Je to silný, energický pes, s elánem na rozdávání, rád si hraje, aportuje a jistě by se hodil i na různé Bull sportování. Venku je vcelku dobře ovladatelný a poslušný, má rád procházky a potřebuje dostatek vyžití. Hlavní je pro něj ovšem jeho člověk, důvěra a autorita, kterou bude respektovat. Jistě by měl mít zkušeného majitele, s bull plemeny, jasná pravidla a řád, potřebuje stabilní vyrovnané zázemí, klid a co nejméně změn, kterých má za poslední týdny, bohužel, za sebou, už dost. Sergi má za sebou sice nešťastnou minulost, nicméně nezažili jsme s ním dosud žádný větší problém. Přesto k němu samozřejmě nelze přistupovat bez zkušeností a je potřeba si uvědomit, že mohou nastat situace, kdy se bude cítit nejistý, ohrožený a může zareagovat negativně. Se psy trvale nebydlel, venku si psů spíš nevšímá, z informací víme, že s některými vyjde, s některými ne, ale pod dohledem zkušeného člověka, při správném seznámení, je pravděpodobné, že by mohl mít doma jako psí kámošku, nějakou pohodovou vyrovnanou, větší fenu. Sergi už si zažil své a my mu velmi přejeme, aby se na něj brzy usmálo štěstí v podobě zkušeného, zodpovědného, milujícího člověka.
Sergi je odčervený, čipovaný, očkovaný, kastrovaný, do adopce půjde po předchozí návštěvě, po předkontrole v novém domově, podpisu adopční smlouvy a úhradě adopčního poplatku.

Kontakt

602 259 705
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací