LIA

11.06.2022 20:29 |  Mladé (9-35 měsíců) |  11.06.2022 |  236x

Adopce možná prostřednictvím Home4PetsAdopce možná prostřednictvím Home4Pets

+ Zvětšit

Pohlaví

Fena

Věk

2,5 roka

Plemeno

Nemecký ovčiak

Město, ve kterém se zvíře nachází

Ptrukša, Slovenská republika
Odhadovaný dátum narodenia: 25.09.2019 Výška: 63 cm Váha: 36 kg
Mala pána, mala domov. Dnes je sama a nevie čo sa bude diať. Liu doniesol majiteľ do útulku, odtiaľ sa dostala ku nám. Či sa je zbavil pre chorobu alebo jej svojskú povahu netuším. Jej zlomené srdce sme stihli zachrániť, pre chorý chvost však bolo neskoro. Lia musela podstúpiť nie práve jednoduchú amputáciu chvosta, na ktorého zostatky je stále citlivá. Je to mladá a nádherná psia slečna. V živote to asi nemala ľahké, pri zvýšenom hlase pána alebo strachu sa počúra. Na psov je veľmi ostrá a nechce ich spoločnosť. Mačky radšej ani neskúšame. Žije len a len pre svojho pána, ktorého stráži a pre neho dýcha. Keď sa moje prsty zaboria do jej kožúška, tak viem, že ma prijala za svoj stred vesmíru a že jej srdce bije len a len pre mňa. Rovnako bude zbožňovať svojho pána. Nie je náročná, stačí jej naozaj málo. No nevyhnutne potrebuje po svojom boku človeka, ktorý dokáže ukočírovať je ženskú roztopašnosť a premenlivé nálady. Jej pán musí byť hromozvodom, ktorý ju udrží nohami na zemi a ukáže jej cestu svetom. Je veľmi ľahko ovládateľná a urobí pre človeka aj veci ktoré jej nie sú veľmi príjemné (a to verte, že 3 týždne si dobrovoľne nasadzovať náhubok na niekoľko hodín denne, aby si nerozbíjala pooperačnú ranu, by nebavilo žiadneho psa). O to viac si vychutná ak s človekom môže tráviť čas príjemne. Rada sa učí a bola by skvelá aj do športu no nie je to nevyhnutné. Lia si to moje srdce získala za pár dní a verím, že tak očarí aj niekoho, kto jej dokáže dať plnohodnotný domov, aby viac nemusela tráviť celé dni zavretá sama v kotci.
Do dobrej rodiny vieme priblížiť v rámci SR aj ČR. AKO ADOPTOVAŤ: https://nakoncisveta.sk/content/14-ako-adoptovat-

Kontakt

Kontakt na adopciu: Tel.č.: +421 910 672 580
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Home4Pets
tel: +420 774 706 026
email: adopce@home4pets.cz

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací