TAMI - Překrásná fenka hledá domov u lidí, kteří rozumí psí duši ❤ - ADOPTOVANÁ

22.11.2023 14:07 |  Našli domov |  3.05.2022 |  772x

+ Zvětšit

Pohlaví

Fena

Věk

3 roky

Plemeno

kříženec 25 kg

Město, ve kterém se zvíře nachází

Tachov

Tami, Tamina, tuleň obecný.... tato jemná princezna se pyšní spoustou skvělých vlastností, mezi které patří mazlivost, chytrost, vnímavost, hravost, veselost... Miluje vycházky i gaučing. Je to úžasná společnice, co se ráda motá v blízkosti svých lidí. Občas si i hraje na hlídače a umí dělat věrohodné bubáky. Ve svém doma a se svou rodinou je dokonalá sebevědomá parťačka. 

 

 

ALE... toto se mění "za brankou": Vůči cizím lidem je extrémně plachá, bojí se neznámých věcí, zvuků. Vzhledem k jejím strachovým zkratům a lovecké vášni, musí být mimo domov dobře zabezpečená na vodítku, na kterém chodí precizně. Hledá zodpovědnou rodinu s domečkem a zahrádkou, se spaním doma, mimo centra velkoměst. O davy lidí v ulicích, kolony aut, ani bydlení v paneláku opravdu nestojí. Určitě dá přednost klidné rodině bez křiku, maličkých dětí a hádek. Pokud rádi doma pořádáte bujaré oslavy, velkolepé grilovačky a párty, nebude pro vás Taminka vhodná volba. 

 

Hygienické návyky má a v době samoty nic neničí. S jinými pejsky vychází, ale potřebuje dostatek času na seznámeni a kámoše si tak trochu vybírá. Venku si cizích pejsků nijak nevšímá a spíš se jim vyhýbá. Snášenlivost kočiček, hlodavců, drůbeže a ptactva je záporná, honí a loví. Bojí se celkem dost mužů, proto bude vhodné Taminku před adopcí nejdříve navštívit.

S adopčním poplatkem 2.500,- (Naočkovaná komb vakcinou, odčervena, Bravecto proti parazitům, načipovaná, vykastrovaná). Tami pochází z útulku v Rumunsku, byla převezena legálně do azylu v Německu. Vlastní doklady o legálním převozu zvířete přes hranice. 

Pokud máte o Tami zájem, napište nám něco o sobě a jaký domov nabízíte na: l.dombrovska@gmail.com

Psí útulek U Šmudliny Tachov - Vítkov.

Kontakt

.....
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací