BAISINA (externí inzerce) - ADOPTOVANÁ

4.01.2023 21:50 |  Našli domov |  1.12.2022 |  172x

+ Zvětšit

Pohlaví

Fena

Věk

7 let

Plemeno

modrá bull kříženka

Město, ve kterém se zvíře nachází

Benešovsko
Adopce není možná jinak než osobním vyzvednutím zvířete na místě!
Nový domov hledá přeskrásná, modrá Bull kříženka Baisina. Je jí 7 let, je kastrovaná a potřebuje ideálně jednoho, či dva majitele, zkušené s tímto plemenem. Fenu je u majitelky od jejích 3 let. Pro člověka, který žije sám a dá ji svůj čas , je plnohodnotnou, skvělou, parťačkou . Za spaní v posteli a pamlsek by udělala i kotrmelec. Na cvičák jsme chodily, umí základní i nepotřebné povely. Hygienu zvládá, žije v bytě. Přírůstek do rodiny (miminko) původně chtěla ulovit. Přes znemožnění jejího cíle, začaly nekonečné naschvály. Zavedla se bezpečnostní opatření- košík, zavírání na noc do klece, aj. Konečně pochopila, že je to lidské mládě. Bohužel po téměř 2 letech snažení se situace natolik zhoršila , že majitelka nemá na výběr. Po psychické stránce nenese dobře, že již není na prvním místě. Ztratila radost do života. Procházky jsou na denním pořádku, nicméně si je odejde, aby se neřeklo a tím to končí. Momentálně opadla, zhoršila se jí srst. Výsledky krve jsou v pořádku, zánět žádný, krvinky v normě. V případě adopce doloží majitelka veterinární kopie výsledků.
Má 21 kg, milovala výlety autem, válení se na sluníčku, pěší túry a naučila jsem ji běhat vedle kola ( za celou dobu jeden jediný pád). Nikdy nebyla do tahu, na Bull sporty, ani na Peška, hračky jen plnící (pamlsky). Aport ji nebaví. Feny nesnese žádné, psy si hodně pečlivě vybírá. Doma je klidná, neštěká. Je vhodná jako jedináček, pro člověka, který ji zahrne láskou, pozorností a bude se jí věnovat tak, jak byla zvyklá a spokojená.
Nachází se na Benešovsku, půjde do adopce po přechozí návštěvě, po předadopční návštěvě v nové rodině, po podpisu adopční smlouvy. Kontakt: TerQa13@seznam.cz Pouze vážní zájemci, které si prověříme osobně.

Kontakt

602 259 705
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací