PENELOPA

9.01.2021 19:10 |  Domova se nedočkali - R.I.P. |  14.12.2020 |  990x

+ Zvětšit

Pohlaví

Fena

Věk

9 let

Plemeno

malá kříženka

Město, ve kterém se zvíře nachází

Praha
Adopce není možná jinak než osobním vyzvednutím zvířete na místě!
"Moje milá budoucí paničko, jestli tohle čteš, tak už nás od sebe dělí jen malý krůček. Hledám tě a ke štěstí mi chybí už jen to, aby sis mě odvezla domů. Jmenuji se Penelopa, ale říkají mi Peny. Celý život jsem žila ve své smečce psích kamarádů, zůstalo nás několik po smrti pána na ocet. Je mi kolem 9 let, jsem maličká, 7 kilová holčička s něžnou a citlivou dušičkou, co by ráda domů. Mí kamarádi už pomalu postupně odjíždí za svým štěstím, já však stále čekám a doufám, že nezůstanu sama, jediná a poslední. Miluju ostatní hodné pejsky, nejraději se tisknu k někomu, jako jsem já. Jsem moc hodná a dáte - li mi čas, i mazlivá, jen si na vás musím zvyknout a najít si cestičku důvěry. Budete - li mít dobrá srdce, trpělivost a v kapse něco dobrého, budeme kámoši do konce našich dní. Vaše Peny."
Penelopa je další v naší senirské Devítky pejsků, kteří k nám přijeli po smrti svého pána. je to 9 ti letá malá holčička, která s ostatními pejsky bydlela na dvorku a znala jen svou smečku a jednoho člověka. nepoznala žádnou socializaci, ruch města a vše je pro ní neznámé. Je velmi milá a hodňoučká, avšak plachá a lekavá, tudíž pro ni hledáme bezpečné a klidné místo. Peny bude doma potřebovat psího kámoše, na pejsky se hodně váže a bez nich by byla ještě více nejistá. Je velice zvědavá, všechno se snaží prozkoumat, na vodítku se naučila, venčit se musí bezpodmínečně na bezpečných kšírách. Doma je moc hodná, aktivní a zvídavá, ráda všude vyzitíruje, je to malá průzkumnice. Ráda jí, často se obslouží i sama, je mrštná a vynalézavá, hlavně aby mohla vše zkontrolovat a popř. ochutnat. S lidmi se musí seznámit, při pohlazení se krčí, chce to je čas, aby si k vám našla důvěru, bude z ní miláček, co k vám bude dojemně vzhlížet. Penny hledá zodpovědné a milující majitele, laskavé a vlídné lidi, spíše v domku se zahrádkou a bezpečným oplocením. Musí být bezpodmínečně bezpečně zajištěna, aby se nevydala na průzkum. Pokud se venku něčeho lekne, mohla by snadno utéct. Penny má chronický kožní problém, na obličeji a uších. Podstoupila vyšetření dermatologem, kde byla vyloučena infekční bakteriální příčina, paraziti, demodex, plísně, svrab. Pravděpodobně se jedná o autoimunitní původ, který je v plánu přesně diagnostikovat biopsií kůže v anestezii. Momentálně se hezky hojí po aplikaci léků lokálně a speciálního šamponu.
Je odblešená, odčervená, čipovaná, kastrovaná, s ošetřenými zoubky, očkovaná. V nové rodině Peny zajistíme zdarma doživotní léčbu, popř léky, které budou třeba, na pražské veterinární klinice. Podmínkou adopce je podpis Adopční smlouvy a úhrada adopčního poplatku, předchozí návštěva v dočasné péči v Praze, po dohodě s Ivetou. V případě vážného zájmu volejte na telefonní číslo 602 259 705 , info o vás pište na mail: dipu@seznam.cz . Za fotky děkujeme Veronika Kubů.

Kontakt

602259705
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací