Zachráněná koťátka z Prahy - ADOPTOVANÝ

11.03.2024 05:32 |  Našli domov |  28.07.2022 |  420x

+ Zvětšit

Pohlaví

Kocour

Věk

kotě

Plemeno

evropská

Město, ve kterém se zvíře nachází

Praha - Klecany
Pan Pralinka (černý) byl ze všech tří sourozenců nejmenší a jediný kocourek, a je to prostě miláček! Je to takový malý ťuňťa, jídlo mu musím vždycky dávat stranou, protože se nechá odstrčit od misky ostatníma a pak už se nesnaží dostat k misce zpátky. Nechá se drbat na bříšku a po hraní si vždycky dává pořádnýho dlouhýho šlofíka, nejlépe vedle mě na gauči. Je vhodný i k ostatním zvířatům. On má prostě rád všechny.
 
 

 

 

 

Slečna Hašlerka (černá) je naprosté torpédo! S ní se člověk rozhodně nudit nebude. Ta má rozhodně osobnost malé královny, ničeho a nikoho se nebojí. Nejraději by si celý den jen hrála. Ve všem byla první a taky je ze všech největší. Bude vhodná i k dětem ale jen ke starším co už vědí, že koťátko není hračka.
"Já osobně bych byla ráda kdyby Hašlerka a Pan Pralinka šli spolu," říká slečna berenika, u které jsou nyní v dočasce. "Jsou to velice společenská koťátka a sama by se trápila, takže kdyby šla zvlášť, tak do rodiny kde už aspoň jeden mazlíček je (klidně i pes)."
 
Koťátka jsou odčervená a očkovaná.

Kontakt

728 193 712
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací