♥ VYKULENÁ FTĚRKA SE CHCE “FETŘÍT“ DO TEPLA DOMOVA ♥

4.12.2022 16:46 |  Kočky od 8 měsíců |  4.12.2022 |  230x

+ Zvětšit

Pohlaví

Kočka

Věk

1 rok

Plemeno

kočka domácí

Město, ve kterém se zvíře nachází

Praha
Adopce není možná jinak než osobním vyzvednutím zvířete na místě!
Hledáte něco rozkošného? Něžnou a zároveň hravou duši? Pravou parťačku do života, která hned nepadne každému k nohám, ale je třeba si vybudovat jedinečné pouto? Pak hledáte právě naší ebenovou krásku Ftěrku!  Je mi ctí představit tuto úchvatnou, nesmělou, ale po vybudování si důvěry mazlivou, hravou a zkrátka dokonalou kočičku, která právě hledá domov! Bude skutečně tou nejjasnější a nejzářivější hvězdou ve Vašem životě i domácnosti.  Z počátku je potřeba jí dát čas a prostor a ukázat, že jste ten nejlepší drbač a krmič, ale stojí to za to!  Bere přípravky na imunitu, protože jí teče z nosánku a jako malá neměla dobrý start do života.
Ráda by teplo bytečku a místo v srdci svého pána. Miluje hraní si s kočičími kamarády, skotačení se škádlítky nebo chrastícími myškami. Ráda si vyhřívá svůj ebenový kožíšek na zasíťovaném balkóně a se zájmem pozoruje ptáčky na krmítku. Jako vděk za důvěru a čas pak přede ty nejsladší a nejlíbeznější vrnivé tóny, které člověka skutečně pohladí až na duši. Ftěrka je skutečně rozverná kočička, která se svým vykuleným kukučem vypadá jako kdyby frčela na LSD. Je s ní sranda. Pro tuto královničku noci hledáme dokonalý domov. Vůbec by jí nevadila kočičí společnost, ba naopak. Ani s pejsky nemá problém, když jsou hodní.  V případě zájmu či jakýchkoli dotazů nás prosím kontaktujte.  
Věk: cca 1 ROK Pohlaví: F Očkovaná: ANO Odčervená, odblešená: ANO Kastrovaná: ANO FIV a FeLV: negativní Adopční poplatek: 1500 Kč Vhodná POUZE do bytu se zabezpečeným balkónem a okny či baráčku BEZ PŘÍSTUPU VEN. Podmínkou adopce je podpis adopční smlouvy!   

Kontakt

607 604 654
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací