♥ STRAŠIDÝLKO DIONISTRA HLEDÁ SVŮJ VYSNĚNÝ DOMOV ♥

4.12.2022 16:43 |  Kočky od 8 měsíců |  4.12.2022 |  199x

+ Zvětšit

Pohlaví

Kočka

Věk

5 let

Plemeno

kočka domácí

Město, ve kterém se zvíře nachází

Praha
Adopce není možná jinak než osobním vyzvednutím zvířete na místě!
Je mi ctí vám představit Dionistru. Rozčepýřenou princeznu vašich srdcí. Královnu noci a chlupatou společnici do vaší postele. Uvrněnou vládkyni vaší domácnosti.  Možná vypadá trošku děsivě, ale není. Dionistra je zářící hvězda, která, když skončila sama nemocná na pospas osudu, lehce pohasla, ale čeká, až najde nejlepšího majitele, aby mohla opět zářit. Dioní by byla ráda v klidné domácnosti jako bytová kočička. Hodní pejsci ani kočičky jí vůbec nevadí, ale je spíše orientovaná na lidi. Ráda by teplo bytečku a místo v srdci svého pána a hromady mazlení!
Má potravinovou alergii a musí papat hypoalergení krmivo a je po operaci oušek, kde bychom případné kontroly v Praze hradili. Papá vitamínky na kožíšek a preparáty na imunitu. I přes těch pár neduhů může ale nabídnout víc než kdejaké kotě – sebe. Svůj vděk a věrnost. Je klidná, rozvážná, tuze ráda papá a nechává se drbkat. Tuto rozčepýřenou princeznu si každý zamiluje. Ať už její hluboké oči či impozantní charakter. A proč? Protože je naprosto dokonalá! Hledáme člověka s velkým srdcem, který hledá dokonalou kočičku… Nejste to právě Vy? V případě zájmu či jakýchkoli dotazů nás prosím kontaktujte. Budemne se s Dioní moc těšit.    
Věk: cca 5 let Pohlaví: F Očkovaná: ANO Odčervená, odblešená: ANO Kastrovaná: ANO FIV a FeLV: negativní Adopční poplatek: 1500 Kč Vhodná POUZE do bytu se zabezpečeným balkónem a okny či baráčku BEZ PŘÍSTUPU VEN. Podmínkou adopce je podpis adopční smlouvy!   

Kontakt

607 604 654
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací