❤ Dechberoucí Freya hledá stabilní domov❤

1.12.2022 17:03 |  Kočky od 8 měsíců |  28.06.2022 |  247x

+ Zvětšit

Pohlaví

Kočka

Věk

3 roky

Plemeno

kočka domácí

Město, ve kterém se zvíře nachází

Praha
Adopce není možná jinak než osobním vyzvednutím zvířete na místě!
Chybí Vám kouzelná a vznešená společnice? Toužíte po osobité, ale nevtíravé elegantní krásce? Chcete udělat z Vašeho domu milující domov? Pak Vám jistě schází naše lehce nesmělá Freya!   Freya je naprosto úžasná kočička. Je to klidná, vlídná slečna, která hledá klidnější domov u člověka, který jí dá dostatek trpělivosti a pochopení. Ráda by si užívala lebedění v postýlce a spoustu mazlení a drbání.
Freya je zvyklá na pejsky i kočičky a kočičí kamarádku uvítá, není však podmínkou. Je zvyklá papat kvalitní krmni a dostává biotin na srst. Je čistotná, naučená na škrabadýlko a velmi vychovaná. Freya je zkrátka elegantní královna, která čeká na své království. Tato něžná duše ještě hledá cestu k lidem a stále je nesmělá. I když se nechá hladit, česat i vzít do náruče potřebuje čas si zvyknout. Potřebuje trpělivého majitele, který ji dá dostatek pochopení a prostoru. Zažila si mnohé a přišla o jedno očíčko.   I přes svou jedinečnost má přání jako každá jiná, touží po jediném. Zjistit, jaké to je někam patřit. Mít své místo na světě. Nehledáte právě vy kouzlo a lásku do vašeho života?
- dlouhosrstá - cca 3 roky - FIV a FeLV negativní - kastrovaná - očkovaná, odčervená, odblešená - čipovaná - nachází se v DO v Praze - podmínkou adopce podpis adopční smlouvy a adopční poplatek 1500 kč - vhodná POUZE do bytu se zabezpečeným balkónem a okny či baráčku BEZ PŘÍSTUPU VEN ev. se zabezpečeným výběhem(voliéra)  

Kontakt

607 604 654
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací